Exporttámogatás 

Az Ekotox Centers szakértőkkel együttműködve átfogó tanácsadási szolgáltatásokat kínál azoknak a vállalkozóknak, akik vegyi anyagokat és keverékeket kívánnak exportálni. Felajánljuk tapasztalatainkat az új termékek kiválasztott piacokra történő bevezetésében, valamint a vegyi anyagok és keverékek piacának ellenőrzéséért és működéséért felelős fontos intézményekkel való kapcsolatfelvételben. 
Forduljon hozzánk bizalommal: e-mail: ekotox(kukac)ekotox.hu címen 

A veszélyes áruk és keverékek kivitelére számos szabályozás vonatkozik az exportellenőrzés, az osztályozás és a címkézés területén. Ide tartozik a veszélyes áruk szállítása is. Ezenkívül a hazai piactól függően meg kell felelni az adott területen alkalmazandó nemzeti követelményeknek. Az áruk exportálásakor gyakran további nyilatkozatokra vagy tanúsítványokra van szükség annak bizonyítására, hogy az áruk megfelelnek a helyi előírásoknak. Ha a követelmények nem teljesülnek a vegyi anyag vagy késztermék szállítása előtt – az áruk nem hozhatók forgalomba az exportpiacon, függetlenül attól, hogy az anyag (termék) az emberekre vagy a környezetre veszélyesnek minősül-e. 

Az Ekotox Központ partnerei a következő piacokon találhatók: 

  • Dél-Korea; 
  • Egyesült Államok; 
  • Kanada. 

A partnerek importképviselő vagy felelős fél szerepét vállalhatják a helyi piacon. Az Ekotox Központtal együtt tanácsot adunk a termékek forgalmazásával kapcsolatban a helyi jogi követelmények alapján. 

Tudja meg, hogy milyen engedélyezési, engedélyezési, címkézési, tesztelési vagy különleges korlátozási követelmények vonatkoznak bizonyos szolgáltatási ágazatokra az Önt érdeklő piacokon.