Kivitel Kanadába

Egyszerűsített export Kanadába a HDTS Chemicals Inc.-vel együttműködésben.

Export to Canada

Ekotökör Központok a kanadai cég szakértőivel együttműködve HDTS Chemicals Inc. tanácsadói szolgáltatásokat, átfogó szolgáltatást és tanácsadást nyújt vegyi anyagok és keverékek Kanadába történő exportjával kapcsolatban. Kínálunk tapasztalatainkat új termékek kanadai piacra történő bevezetésében, valamint kapcsolatainkat a kanadai vegyi anyagok és keverékek piacának ellenőrzéséért és működtetéséért felelős fontos intézményekkel.

 

Hanglemez-szolgáltatások nem rezidens importőre Kanadában

Kanadába történő behozatalkor a külföldi jogalanyok megkövetelik, hogy egy kanadai ügynök nem rezidens importőrként járjon el. A HDTS Chemicals Inc. egy kanadai nem rezidens importőr. 2001-ben, hogy segítsünk Önnek, mint a kanadai vegyianyag-import rekordimportőrének. Segítséget nyújtanak Önnek a kanadai értékesítésben és marketingben a Kanadai Környezetvédelmi Törvény (CEPA) és különösen az Új Anyagok Bejelentési Szabályzata (NSNR) keretében.

Hogyan működik a nem rezidens rekordimportőr

Amikor az Environment Canada NSN-csomagot kap egy új anyag behozatalát vagy gyártását javasoló vállalattól vagy magánszemélytől, a Health Canada-val közös értékelési folyamatot végeznek annak megállapítására, hogy az anyag káros hatással van-e a környezetre és az emberi egészségre. . Az értékelés megkönnyítése érdekében. Az NSN-csomagnak tartalmaznia kell minden szükséges adminisztratív és műszaki adatot. Az anyag gyártása vagy importálása előtt be kell nyújtani az NS programnak, az Environment Canada New Substances Divisionjének.

A HDTS Chemicals segíti a külföldi vegyszergyártókat olyan stratégiák kidolgozásában, amelyekkel nem DSL vegyi anyagokat és polimereket szállíthatnak Kanadába, kanadai ügynökként és/vagy rekordimportőrként. Minden külföldi bejelentőnek kanadai ügynök szolgáltatását kell igénybe vennie, vagy számlát kell nyitnia a kanadai adóhivatalnál.

Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

• Új anyagokra vonatkozó értesítések (NSN)
• MSDS szerzői szolgáltatások