Ekotox Hungary Kft. A cégről

EKOTOX KÖZPONTOK, Ekotox Hungary Kft.

EKOTOX KÖZPONTOK – elsősorban a termékek (árucikkek), keverékek és vegyi anyagok EU-piaci jogi követelményeire, veszély- és kockázatértékelésre koncentráló tanácsadó és tanácsadó csoport. Szabályozási területek széles skáláját fedjük le, hogy segítsük ügyfeleinket abban, hogy megfeleljenek az EU piacon lévő termékeikre vonatkozó speciális követelményeknek.

Ekotox Hungary Kft.

Centrum Ekotoksykologiczne Sp. z oo, LENGYELORSZÁG

Ekotoxikologické centrum CZ sro, CSEH KÖZTÁRSASÁG

Ekotoxikologické centrum Bratislava sro, SZLOVÁKIA

ЕКОТОКС ЦЕНТР УКРАЇНА (Ukraine)

Környezetvédelmi és vegyi jogi tanácsadó cégként alakult, amely számos kihívást old meg magánszektorbeli ügyfelei, valamint kormányzati szervek, nemzetközi és nem kormányzati szervezetek számára. Csapatunk a Szlovák Köztársaságban (Pozsony és Zsolna), Lengyelországban (Katowice) és Csehországban (Brno) található professzionális személyzetből és 10 munkatársból áll, akik különböző szakterületeken dolgoznak a vegyi anyagokkal kapcsolatos törvénykezés és menedzsment, környezetvédelmi projektmenedzsment, ökotoxikológia, toxikológia területein. , biológia és kockázatértékelés/kezelés.

Az EkotoxBA 1993-ban alakult magántulajdonban, és nem áll kapcsolatban anyagszállítókkal vagy gyártókkal, ezért teljesen független tanácsadást és tanácsadást kínál. Átfogó tanácsadási szolgáltatásokat nyújt bizonyított nemzetközi tapasztalattal, szakértelemmel és projektmenedzsment képességekkel az alábbi tudományágakban:

Az EKOTOX CENTRES szilárdan elkötelezett amellett, hogy ügyfeleink igényeire szabott szolgáltatásokat nyújtsanak hatékony menedzsmenten és megfelelő technológiákon keresztül a költséghatékonyság és a fenntartható fejlődési célok előmozdítása érdekében, fenntartva a versenyképességet és a helyi érzékenységet.

Vegyszerek kezelése – A REACH&CLP jogszabályok betartása nyomást gyakorol a vegyi anyagok ellátási láncában minden szervezetre, de nem kell lassítania a nagy teljesítmény felé vezető utat. A többi szabályozáshoz hasonlóan a REACH-megfelelőség is tervezhető és kezelhető. Bármely szervezet felhatalmazásával, a technológia integrálásával és az ágazatok közötti együttműködés megkönnyítésével az ETC segíthet a REACH lehető leghatékonyabb és leghatékonyabb kezelésében.

A REACH&CLP szolgáltatások közé tartozik: 

• Outsourcing szolgáltatások a REACH-hoz: REACH-tanúsítványok, egyedüli képviselő, SIEF/konzorciumi szolgáltatások, REACH-specifikus IT-eszközök tárolása, szállítási lánc kommunikáció és REACH-dokumentáció adatbevitel, biztonsági adatlapok (SDS) fejlesztése, biztonsági adatlapok frissítése, CSA /CSR fejlesztés, értesítés, engedélyezés…

A szervezet teljes hivatalos neve: Ekotoxikologické centrum Bratislava, sro
Cím: Tomášikova 10/F, 821 03 Bratislava
Kapcsolattartó személyek: PaedDr. Martin Murín; Jogi forma/státusz: Törvényes
Bejegyzési adatok (kereskedelmi/bírósági/belügyminisztériumi nyilvántartás): IČO 31 437 443
Bejegyezve az Okresný súd Bratislava I Obchodný nyilvántartásába (Cégjegyzék)
(Pozsonyi Kerületi Bíróság), in Oddiel (szakasz): Sro, vložka číslo (beillesztési szám): 12720/B,
1993. június 07-én

Ekotox központok tanácsadói szolgáltatásokat és ügyféltámogatást nyújtanak az EU vegyi anyagokkal kapcsolatos jogszabályai – regisztráció, egyedüli képviselő, engedélyezés, REACH/CLP-szűrés – területén; Termékek jogi megfelelősége az EU piacán; Biocidek; Kozmetikumok…

– csak hívjon minket a +36-30-841-36-77 számon,

küldjön egy e-mailt ekotox(at)ekotox.hu vagy lépjen kapcsolatba velünk:

 About company