Kockázatértékelés

KockázatértékelésNagyon sok olyan helyzet van, amikor értékelnünk kell, hogy fennáll-e az emberi egészség vagy a környezet károsodása.

kockázatbecslés felvázolja a károsító tényezők negatív hatásának lehetőségét és következményeit. Ennek alapján egy kockázatértékelés gyakorlati intézkedéseket javasol az elfogadhtó veszélyszint fenntartására.

Kockázatértékelésen a környzetei hatások értékelését értjük, valamint azokat, amelyek szennyeződés esetén az emberi egészséggel kapcsolatosak. A cél a biztonsági intézkedések szükségességének felmérése, úgy mint a specifikus kockázat értékelése bármely hasonló intézkedés esetén. Kiértékeli a konkrét aktuális szennyező anyagokat, figyelembe véve a szennyező anyagok terjedését, amelynek ki van téve és a lehetséges intézkedéseket is. Ezt minden konkrét helyzetben leírják. A konkrét kockázat értékelése megmutatja számunkra az egyes megközelítések közötti kapcsolatot. Ezek a megközelitések azok, amelyek veszélyeztetik a célcsoportot.

A kockázatértékelés komplexen oldja meg az emberi egészség és a környezet veszélyeztetésének lehetőségeit.

Kínálunk Önnek az emberi egészségre és a környezetre vonatkozó kockázatértékelés-kidolgozást, beleértve a későbbi korrekciós intézkedések leírását is a REACH előírásainak megfelelően.