Kockázatértékelés

Risk AssessmentNagyon sok olyan helyzet van, amikor értékelnünk kell, hogy fennáll-e az emberi egészség vagy a környezet károsodása.

kockázatbecslés leírja a káros tényezők negatív hatásának lehetőségét és következményeit. Ennek alapján egy kockázatértékelés kényelmes és valós intézkedéseket javasol. Biztosítani kell, hogy a veszély elfogadható mértéke elfogadható legyen.

Kockázatfelméréssel. Értjük értékelését környezeti hatások és azok, amelyek szennyezés esetén az emberi egészséggel kapcsolatosak. A cél a biztonsági intézkedések szükségességének felmérése. Mint a specifikus kockázat értékelése bármely hasonló intézkedés esetén. Kiértékeli a konkrét körülményeket, amelyek a jelenlegi szennyező anyagokkal kapcsolatos információkból és egyúttal azok lehetséges útjaiból adódnak. Kiállítás és célcsoport. Ezt minden konkrét helyzetben leírják. A konkrét kockázat értékelése megmutatja számunkra az egyes megközelítések közötti kapcsolatot. És olyan befolyás, amely veszélyezteti a célcsoportot.

A kockázatértékelés komplexen oldja meg az emberi egészség és a környezet veszélyeztetésének lehetőségeit.

Kidolgozását ajánljuk Önnek az emberi egészségre és a környezetre vonatkozó kockázatértékelésre pontja szerinti későbbi korrekciós intézkedések leírását is beleértve REACH követelményeknek.