Exportálás az USA-ba

Egyszerűsített export az USA-ba a ToxSci Advisors-szal együttműködésben

Export to USA

Ekotox központok amerikai cég szakértőivel együttműködve ToxSci tanácsadók tanácsadói szolgáltatásokat, átfogó szolgáltatást és tanácsadást nyújt vegyi anyagok és keverékek USA-ba történő exportjához. Kínáljuk tapasztalatainkat az új termékek amerikai piacra történő bevezetésében, valamint az amerikai vegyi anyagok és keverékek piacának ellenőrzéséért és működtetéséért felelős fontos intézményekkel való kapcsolattartást.

Szerezzen be importálási engedélyt vagy engedélyt

A legtöbb esetben nincs szüksége engedélyre az áruk Egyesült Államokba történő behozatalához, de bizonyos importált áruk esetében egyes ügynökségek engedélyt, engedélyt vagy egyéb tanúsítványt kérhetnek.

Kövesse ezt az ellenőrzőlistát, hogy elkerülje az importálás során felmerülő problémákat:

 • Ellenőrizze a szövetségi ügynökségek követelményeit. Az Egyesült Államok Vám- és Határvédelmi (CBP) iránymutatásai leírják, hogy milyen típusú tételekre van szükség engedélyre vagy engedélyre. A kapcsolódó ügynökség elérhetőségeivel.
 • Vegye fel a kapcsolatot azzal a helyi belépési kikötővel, amelyet az áruk importálásához fog használni az importkövetelményekért és a folyamattal kapcsolatos egyéb információkért.
 • Még akkor is, ha nincs szüksége importengedélyre. Ki kell töltenie a CBP belépési űrlapokat attól a naptól számított 15 naptári napon belül, amikor szállítmánya megérkezik az Egyesült Államok egyik belépési kikötőjébe. Ezeken az űrlapokon feltétlenül adja meg importőr számát.
 • Az Ön importőrszáma az IRS cégnyilvántartási száma. Ha nem rendelkezik ezzel a számmal, vagy nem rendelkezik vállalkozással, akkor az Ön importőrszáma az Ön társadalombiztosítási száma (SSN).
 • CBP-hez rendelt számot is kérhet, ha kitölti az 5106-os CBP-űrlapot (PDF, Adobe Reader letöltése), és bemutatja azt a belépési fióknak a CBP belépési portján.

Szerezzen exportengedélyt vagy engedélyt

A legtöbb külföldi vevőnek exportált tételhez nincs szükség kiviteli engedélyre. Mindazonáltal minden termékre az exportellenőrzési törvények és előírások vonatkoznak.

A legjobb módja annak, hogy megtudja, hogy egy cikkhez kell-e exportengedély, ha megnézi, hogy melyik ügynökség rendelkezik joghatósággal vagy szabályozza az exportálni kívánt tételt. Keressen ezen a szövetségi osztályok és ügynökségek listáján, hogy megtudja, szüksége van-e exportengedélyre a termékéhez.

A ToxSci Advisorsszal együttműködve biztosítjuk. Hogy kanadai és amerikai ügyfeleink hozzáférjenek a szakértelemhez a szabályozási szolgáltatások széles skálájához az Egyesült Államokban.

Ezek a szolgáltatások a következőket tartalmazták:

 • Az FDA cGMP élelmiszerbiztonsági megfelelősége, a szövetségi élelmiszer-gyógyszer- és kozmetikai törvény, az USP és más minőségi szabványok
 • Új gyógyszerek felfedezése és termékfejlesztés
 • Foglalkozási veszély sávozás
 • Emberi és környezeti kockázatértékelés
 • TSCA megfelelőség – CDX és CDR, kockázatértékelési stratégiák
 • Peres támogatás és szakértő tanú
 • Törvényszéki toxikológiai eset áttekintése és tanúvallomása

A problémák elkerülése érdekében lépjen kapcsolatba velünk.